Το Ξενοδοχείο

Ατενίζοντας τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου, ένα από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο, το Maria Mare Apart-hotel στο Αργάσι είναι το απόλυτο θέρετρο διακοπών. Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ηρεμία αποτελούν την καρδιά της φιλοσοφίας του.
Είναι σίγουρο ότι ακόμα και ο πλέον απαιτητικός επισκέπτης θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και τις παροχές του ξενοδοχείου. Απολαύστε ξέγνοιαστες και χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές με την σιγουριά που σας προσφέρει το Maria Mare Apart-hotel στη Ζάκυνθο.

Αργάσι

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο κυριολεκτικά επάνω στο κύμα, στην παραλία του Αργασίου, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της Ζακύνθου, περίπου 5 χιλιόμετρα από τη Χώρα, αλλά και σε πολύ κοντινή απόσταση από άλλες διάσημες παραλίες, όπως η Μπανάνα, ο Άγιος Νικόλαος και το Πόρτο Ρώμα κ.ά. Επίσης, απέχει 4 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Ζακύνθου, 7 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του νησιού και μόλις 15 μέτρα από τη θάλασσα και αντιπροσωπεύει το τέλειο μίγμα μεταξύ χαλάρωσης και πολύχρωμης περιπέτειας.

Ζάκυνθος

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου Maria Mare Apart-hotel είναι ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό ορμητήριο για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Ζακύνθου, πολλά αξιοθέατα και ξεχωριστές παραλίες. Η Ζάκυνθος ή Τζάντε όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου Πελάγους χάρη στο φυσικό της μεγαλείο, το ενετικό ύφος και τους ζεστούς και φιλικούς κατοίκους. Η Χώρα είναι επίσης γνωστή για τα θαυμάσια μουσεία της και τα ιστορικά αξιοθέατα όπως είναι το ενετικό κάστρο του 15ου αιώνα με καταπληκτική θέα σε ολόκληρη σχεδόν τη Ζάκυνθο.

Created by SoFar